Heb jij een favoriete jurk, of ander kledingstuk? Deze jurk is nu al mijn favoriet. Ik word er ZO blij van! Ik wilde iets nieuws voor de fotoshoot van mijn Fluitend Online programma. Deze shoot viel uiteindelijk letterlijk in het water omdat het regende – niet getreurd trouwens, ik ging gewoon door zonder de “perfecte” foto’s ;-).

Een van de reviews over deze jurk was “afschuwelijk, ik voelde me net een bloemetjesgordijn” en tóch bestelde ik hem. Want wat voor de een geldt hoeft niet persé ook voor mij te gelden! Zoveel mensen zoveel meningen, en dat is ook zo bij jouw business. Het is niet een one size fits all! Er zijn zoveel verschillende mensen, ook voor jou is er een specifieke groep die bij jou past. Die blij wordt van jouw aanbod. Denk dus niet dat ‘alles er al is’. Er zijn ook mensen die op jou zitten te wachten. Juist op jou. Belangrijk hierbij is wel dat je durft te KIEZEN, durft te blijven bij wie jij bent, bij wat jou uniek maakt. Hoe dichter jij bij jezelf blijft, hoe duidelijker mensen zullen kiezen voor jou, of juist NIET voor jou. Beide is ok. Er is genoeg voor iedereen!

De deelnemers aan Fluitend Online! werken de komende dagen aan hun merk, wat zijn hun kleuren en welke visuals passen bij hun brand etc. Omdat het erg praktisch is om dat overzichtelijk bij elkaar te hebben. Ik ben benieuwd wat jou uniek maakt, waarom kiezen mensen voor jou? En vind je dat lastig? Vraag het dan aan je bestaande klanten, ik weet zeker dat ze je graag helpen. Fijne dag vandaag!