de Hofnar en
de Koning

Partners in Human Design

 

Jouw unieke blauwdruk

Hoe fijn zou het zijn wanneer je wéét op welke plaats jij op je best bent. Op wat voor manier je beslissingen neemt en wat je unieke krachten maar ook wat je frustraties zijn?

Human Design is ontstaan uit diverse oude wijsheden en de moderne wetenschap, waaronder Chinese I-Ching, Tree of Life van Kabbala, Hindoe Chakra leer, Astrologie, Biochemie en Quantum Fysica en wordt bepaald
aan de hand van jouw geboortedatum, tijd en plaats.

Wil jij meer weten over Human Design? Wij hebben de belangrijkste, algemene informatie op een rijtje gezet, je download hem hieronder.

 

Pilot training “Human Design In Jouw Praktijk”

Eindelijk is het zover: de allereerste training voor coaches, kinesiologen en therapeuten die méér willen met Human Design. Leer in de praktijk hoe een design is opgebouwd en waar je op moet letten wanneer je een design leest. In deze unieke training is plaats voor maximaal 8 personen – vol=vol.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

26 november 2022

COOZAH! – Bergschenhoek

Unieke, praktijkgerichte training. Meld je snel aan; het aantal plaatsen is beperkt.

human design centra

Levensveranderend

Het lijkt wat overtrokken, alsof een eenvoudig rapportje dusdanig impact heeft dat het een leven kan veranderen? Herinner jij je nog de periode dat de online routeplanners in ons leven kwamen?
De TomTom?
Google Maps?
Waze?
Of wat jij dan ook gebruikt als routeplanner en -geleider?

Daar kan je een Human Design rapport mee vergelijken, inzicht in hoe je design in elkaar zit. Waar de opstoppingen zitten en waar de makkelijke winsten te behalen zijn. Wij, Tilly van der Knaap (de Hofnar) en Diederik Bakker (de Koning), hebben allebei transformerende inzichten gekregen aan de hand van ons rapport. En dat gunnen we iedereen.

Wil jij weten hoe jouw unieke blauwdruk eruit ziet? Bestel dan jouw persoonlijke rapport.

Geïnspireerd? Vragen? Stel ze gerust!

Ben jij klaar voor een volgende stap, wil jij je leven gaan leven zoals het voor jou bedoeld is? Laat het mij weten door hieronder je gegevens achter te laten.