Vandaag is het Celebration of Life day, wat mij betreft is elke dag er eentje om te vieren. Voelt dat voor jou anders? Ben je moe en niet vooruit te branden? Zorg dan dat je iets hebt om naar uit te kijken, het lijkt nl normaal om uitgeput uit je werk te komen MAAR DAT IS HET NIET!

Als je moe bent zelfs na een goede nacht slaap dan is je systeem waarschijnlijk uit balans. En daar kan je dus weer iets aan doen.

De afgelopen periode heb ik weer meerdere scholingsdagen gehad op het gebied van kinesiologie waarbij mijn favoriet de ESR (emotional stress release) is. Werken aan het optimaliseren van je lichaam en geest door het opruimen van stress situaties. Waarbij stress wellicht niet is wat jij ervaart (want je bent zo gewend aan continu ‘aan’ staan en prikkelingen dat je denkt dat het ‘normaal’ is) maar ondertussen staat jouw systeem in continue ‘vecht/vlucht/bevries’ modus.

Als je moe bent zelfs na een goede nacht slaap dan is je systeem waarschijnlijk uit balans.

Ik heb met mezelf afgesproken veel beter naar mijn intuïtie te luisteren, te kiezen voor wat goed voelt en me laten leiden door wat er op mijn pad komt.

Ik merk zoveel verschil met het afgelopen half jaar, ik slaap beter, voel me rustiger, minder snel geïrriteerd en met een heel blij gevoel van binnen. Kan het niet anders uitleggen.

Ik vier het leven, elke dag, ieder uur. Dankbaar en blij en iedere dag op weg naar een nog betere en mooiere versie van mezelf! COOZAH! Vier je met mij mee?