Mag ik een geheim met je delen? Of misschien wist je het allang 😉 Ik heb op kantoor zowel een trampoline als een oculus (VR game bril). Daarnaast staat er op mijn bureau standaard een grote zak met stiften 🎨. Via Spotify geniet ik van altijd de juiste muziek op het juiste moment en tussendoor loop ik met Lodewijk 🦴naar buiten. Of ik ook nog werk? Het is maar hoe je het bekijkt 😇.

“Work hard, play hard” zeggen ze wel eens. Ik kan vol focus zo een paar uur bezig zijn of in gesprek zijn, daarna is het fijn even te bewegen, bijvoorbeeld op de trampoline, dat werkt voor mij heel aardend waardoor ik weer terug kom bij mezelf. Uit mijn hoofd en in mijn lijf. Om voldoende te bewegen gebruik ik ook mijn VR bril. Ik speel tennis, boks en andere (intensieve) bewegingsgames en doe dat minimaal 2x per dag voor 20 minuten. Het is één van de doelen die ik mezelf elke dag stel.

Is dat hetzelfde als naar de sportschool gaan en cardio/krachttraining doen? 🏋🏼‍♀️
Het antwoord is waarschijnlijk NEE, maar het is wel heel wat beter dan helemaal niets doen EN: het werkt voor mij.
Hetzelfde geldt voor tekenen. Ook dat brengt mij ik uit mijn hoofd weer terug in mijn lijf, daar waar de wijsheid zit ;-). Ik heb best even nodig gehad om mezelf toe te staan om zomaar ‘tijdens werk’ te tekenen.

Voor iedereen werkt het anders. En dat is eigenlijk alleen maar fijn. Ik gun het iedereen om het op zijn/haar eigen manier te mogen doen en ervaren, dat we elkaar de ruimte geven te onderzoeken wat werkt en dat we elkaar aanmoedigen die ruimte ook te nemen. Ik geloof dat we veel productiever zullen zijn maar vooral ook: een gelukkiger mens. Ja, en dat is dan weer een bruggetje 🌉 naar mijn missie.

Dus: heb jij nog een leuke tip voor mijn oculus 😉 ik hoor ze graag. Het mag namelijk wat mij betreft ook leuk zijn en er mag veel meer gespeeld worden – ALS JIJ DAT WILT – vooral dat laatste, doe het op jouw manier. Wil je dat ik daar eens met je over meedenk? Stuur mij een dm voor een afspraak. 💃🏼