Ik moet jullie iets vertellen. Ik ben een 3/5.
(En nee, dat is niet mijn leeftijd ((wel bijna, ik ben 53, maar daar gaat het hier niet om)).

Ik ben een 3/5 in Human Design en dat betekent dat ‘ik leer door het zelf te ervaren’. Oftewel, je mag mij best proberen te behoeden voor het maken van ‘fouten’, ik zal het echter zélf moeten ervaren om er van te kunnen leren en dus zal ik waarschijnlijk jouw adviezen in de wind slaan. Dat doe ik dus niet omdat ik niet wil luisteren, maar omdat ik die ervaring zelf moet ondergaan.

Dit en heel veel meer learnings uit Human Design hebben mij als persoon veranderd. Zo ben ik milder geworden. Als ik vroeger iemand iets vroeg, verwachtte ik direct een ja of nee en kon ik me irriteren aan een ‘ik laat het je morgen weten’ antwoord. Dat klonk voor mij besluiteloos en daar vond ik dan weer wat van. Tegenwoordig weet ik echter dat de diverse types en autoriteiten in Human Design op een andere manier reageren. Het is niet omdat mensen me geen antwoord wíllen geven, ze kúnnen domweg niet ín het moment reageren.

Deze en zoveel meer inzichten in mijn Human Design hebben mijn leven echt veranderd.

Daarom startte ik een klein jaar geleden met het aanbieden van persoonlijke rapporten aan de mensen om me heen. Inmiddels is dit uitgebreid met een basistraining over Human Design én is binnenkort de allereerste ‘Human Design in jouw praktijk’ – speciaal voor coaches en therapeuten die Human Design willen gebruiken voor hun klanten.

Wil je meer informatie, check dan onze (ik doe dit niet alleen!) gloednieuwe – en nog wat kale – website hofnarkoning.nl

Benieuwd of jij al bekend ben met Human Design, wat ‘ben jij?’.

Groet,
Tilly (3/5 Projector – milt autoriteit, a.k.a. de Hofnar)