Ik zie mezelf niet heel erg als ‘persoon met mening’. Niet dat ik met alle winden meewaai, maar ik kan me vaak in veel meningen wel vinden, afhankelijk van argumenten kan ik mijn eigen ideeën weer ‘bijstellen’. Misschien zou ik beter kunnen zeggen dat ik minder ‘stellig’ ben.

En toch blijkt er iets te zijn waar ik iets van vind ;-). Ik geloof namelijk dat veel mensen steeds op zoek zijn naar informatie, terwijl wat ze eigenlijk nodig hebben is transformatie. Met andere woorden: we zoeken naar scholing, coaching, training etc.. Brengen uren door met implementeren van allerlei planners en funnels, om er vervolgens achter te komen dat er tóch nog een skill of tool ontbreekt…

𝗜𝗸 𝗴𝗲𝗹𝗼𝗼𝗳 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝗱𝗮𝘁 𝗲𝗿 𝗶𝗲𝘁𝘀 𝗼𝗻𝘁𝗯𝗿𝗲𝗲𝗸𝘁
Je hebt geen extra training nodig, geen nieuwe coach. Er mag iets veranderen in JOU. Jij moet iets veranderen, in je denken, je overtuigingen, in alles wat je jezelf hebt wijsgemaakt of hebt laten wijsmaken.

– Als jij zelf moeite hebt met geld uitgeven, waarom denk je dat een klant jou dan wél zou willen betalen?
– Als jij zelf niet gelooft in je waarde (bewust of onbewust) hoe congruent denk jij dat de boodschap die je brengt dan is?
– Als je denkt dat niemand op jou zit te wachten, waarom blijf je dan doen wat je doet?
– Als je zelf niet blij wordt van je marketing, waarom denk je dan dat je volgers er wel blij van zouden worden?

Kortom: het gaat niet over handige tools voor je socials. Of posten op specifieke tijden. Het gaat er om dat jij er zelf in gaat geloven.
Dat jij in jezelf gelooft. In je waarde. In je product.
Dat je er zélf zin in hebt om het te verkopen, en er over te delen.
Niet omdat je coach dat zegt, maar omdat het gewoon ZO tof is dat je er een glimlach van op je gezicht krijgt. 𝗛𝗲𝘁 𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝗷𝗲 𝗺𝗼𝗲𝘁 𝗸𝗹𝗼𝗽𝗽𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝗺𝗼𝗲𝘁 𝗵𝗲𝘁 𝘃𝗼𝗲𝗹𝗲𝗻.

Daarom werk ik 1-op-1 en in kleine groep voor een paar maanden achter elkaar. Om samen met jou te kunnen kijken naar wat voor jou belangrijk is. En naar wat jij nodig hebt. Echt nodig hebt.

Dát is mijn mening.