Laat je niet gek maken.
Ook niet door mij 🤣🤣

Ik zie zoveel Posts langskomen die allemaal het tegengestelde beweren, van ‘go with the flow’ tot knallend het jaar uit.

Ik heb me er lang druk over gemaakt, wilde het zó goed doen en me overal aan conformeren, hoe tegenstrijdig het misschien ook was.

Ik zag ook iedereen als een voorbeeld ‘want zij hadden het zo goed voor elkaar’… zo leek het tenminste.

En nu? Ga ik je ook nog even tips geven? Nog een aapje op je schouder? 😉

Misschien een beetje dan: kies en doe wat goed is voor jou. Vaak weet je zelf al wel wat er wel werkt en wat niet.

In de kinesiologie werken we met spiertesten. Ik gebruik dat veel in het dagelijks leven. Maakt besluiten nemen super easy 😜

En ook al kan je mss niet spiertesten, je kunt wel observeren. Ga eens voor de spiegel staan en denk aan een bepaalde opdracht. Ga je ervan stralen of zak je ietwat zuchtend ineen (bij wijze van spreken) ook zonder te kunnen spiertesten kan je zoveel te weten komen over jouw beste route.

Wat werkt voor jou? Ben je een go with the flow type, een push it hard of heb je een prachtige balans en alles onder controle? Ik ben benieuwd enne: geen goed of fout. Wat werkt voor jou, werkt voor jou.