WAT MIJ ALS ONDERNEMER EEN GROEISPURT GAF?
HET AANSLUITEN BIJ EEN MASTERMIND GROEP.

Groeien als ondernemer…

Ik herinner het mijzelf nog zo goed. Ik was ondernemer geworden omdat ik in mijn baan te veel en te vaak over mijn grenzen ging, omdat mijn normen en waarden niet meer aansloten bij die van het bedrijf. Ik ging er letterlijk aan onderdoor. Uiteindelijk sprong ik; in het diepe, zonder enige garantie over wat het mij op zou leveren. Het kon nooit erger worden,  want bedacht ik me: als ik mijn baan opzeg, dan ben ik VRIJ!

En zo werd ik dus fulltime ondernemer. Het ging eigenlijk ‘vanzelf’ best goed. Ik had al snel een goed team, leuke klanten, fijne opdrachten, maar toch klopte er iets niet en waren er momenten dat ik voelde alsof er iets mistte. En hoe vrij was ik uiteindelijk nou echt?

Aan de buitenkant leek het alsof ik alles goed voor elkaar te had, maar zelf voelde ik dat er veel meer in mij zat, dat ik veel betere resultaten zou kunnen halen, het was net alsof ik leefde en werkte op ‘halve kracht’, gedreven door de vraag van mijn klanten.

Waar was nou die vrijheid? En was dit wat ik in mijn leven wilde? Ik had het idee zóveel meer uit het leven, uit mezelf én uit mijn bedrijf te willen en kúnnen halen maar wist niet hoe…

En juist op dat moment kreeg ik een uitnodiging van mijn vriendin en sparring partner, zij had een intensief Mastermind traject gevolgd en wilde mij graag introduceren. Tot op de dag van vandaag ben ik haar en mijn mentor / coach Roberto Elan, enorm dankbaar dat zij in mijn leven kwamen, want het heeft mijn leven veranderd.

Hoe is dit bij jou?
Ben jij tevreden als ondernemer?

Zet jij de stappen die je jezelf had voorgenomen?
Zou je verder willen groeien?
Loop je tegen zaken aan die je graag op een veilige plek zou willen bespreken?
Wil je echte stappen zetten maar mis je soms een goede en betrouwbare sparringpartner?
Dan nodig ik je heel graag uit voor deze Mastermind.

Wat en hoe?

 

JIJ:

 • Bepaalt wie jij wilt zijn
 • Stelt serieuze doelen (korte en lange termijn)
 • Leert over de kracht van gedachten
 • Durft je kwetsbaar op te stellen

SAMEN:

 • Bespreken we waar jij als ondernemer tegen aan loopt
 • Delen we de voortgang
 • Geven we elkaar eerlijke feedback
 • Helpen we elkaar met het bedenken van mogelijke oplossingen
 • Vieren we successen

If you do not believe in co-operation, look what happens to a wagon that looses a wheel

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Ik ben Tilly van der Knaap, ondernemer sinds 2010 en de afgelopen jaren persoonlijk ervaren hoe krachtig een Mastermind kan werken. Hoewel ik hele fijne en mooie ervaringen heb met verschillende soorten trainingen, heb ik het meest resultaat gehaald uit de Masterminds en wel wel hierom: in tegenstelling tot de meeste trainingen is de Mastermind LIVE, kleinschalig, en voor een langere periode (3 maanden). Door het persoonlijke contact leer je elkaar echt kennen en begrijp je sneller de issues waar je als ondernemer mee te maken hebt. Tussen de contactmomenten door is er ruimte om wat je hebt geleerd en waar je aan hebt gecommitteerd, te implementeren.

Wat ik veel zie is dat ondernemers enorm druk zijn met de dagelijkse gang van zaken en zichzelf te weinig tijd geven (gunnen) om te werken aan hun bedrijf en te bepalen wat ze precies willen bereiken. Door hier regelmatig met elkaar over na te denken en mee bezig te zijn, zal je hier ruimte voor moeten gaan maken en zal er daadwerkelijk iets veranderen.

Wat je eigenlijk in de Mastermind met elkaar doet is het ‘lenen en gebruiken’ van elkaars opleiding, kennis en ervaring om jouw eigen plan uit te kunnen voeren. Waardoor je in een paar maanden meer kunt bereiken dan in een heel jaar, als je enkel en alleen gebruik zou maken van je eigen kennis en vaardigheden. En dat maakt de Mastermind zo krachtig.

Seek the counsel of people who will tell you the truth about yourself, even if it hurts you to hear it. Mere commendation will not bring the improvement you need

(uit: The Law of Succes)

Wat het je oplevert:

Groei

Vertrouwen

Krachtige Mindset

Verbinding

Passie (her)vinden

Grote sprongen vooruit

Stevige fundering

Energie

Meer weten? Kennismaken? Boek een gesprek met mij.

De Mastermind in het kort:

Mindset

Om je te kunnen onderscheiden als ondernemer moet je beschikken over de juiste mindset. Je hoeft niet over lijken te gaan, maar je moet wel willen en durven veranderen. Het kan het verschil maken tussen leven in middelmatigheid en je volledig potentieel leven.

Do not ‘tell’ the world what you can do – ‘show’ it!

Doelen bepalen

Als je niet weet waar je heengaat, zal je de hele dag bezig zijn zonder echt vooruit te komen. Zodra je doelen hebt bepaald heb je richting en weet je precies waarop je moet focussen (en ook waarop niet!). Eenvoudig kiezen voor wat belangrijk is en wat niet.

Verbinding

Door gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring ontstaat er een krachtige energie. Samen weet je zoveel meer dan alleen en kom je in korte tijd veel verder. Dat maakt de Mastermind zo krachtig.

Passie

Ik geloof dat als iedereen zou doen waar zij gelukkig van wordt, de wereld er nog veel mooier uit zou zien. Doe jij al waar je blij van wordt? Weet je nog hoe dat voelt? Samen gaan wij het vinden.

Fundering

Omdat jouw bedrijf nooit groter zal kunnen groeien dan dat jij kunt bedenken, is jouw fundering zo belangrijk. Wie ben jij, waar sta jij voor en waarom doe jij wat je doet. Jij bepaalt wie jij wilt zijn.

Groeien

Door te implementeren wat je leert en bespreekt tijdens de Mastermind zal je niet alleen als persoon maar ook als ondernemer groeien. Realiseer je dit voordat je begint ;-).

Wat anderen zeggen over Tilly:

Nelleke van Os

Nelleke van Os

Deelnemer Training Ontdek de Kracht van Jouw Gedachten

COOZAH!, dus Tilly, heeft op een rijtje gezet wat ik eigenlijk al heel lang weet. Zij heeft het zetje gegeven er naar te gaan leven en het te implementeren om zo te bereiken wat ik het liefst wil. Voluit leven met de focus op wat ik wil bereiken of dit nu zakelijk is of voor mijn persoontje. Dat maakt niet uit, want dat is 1. Niet dat nu alles is veranderd in korte tijd… Er is nog heel veel werk aan de winkel. En dat ga ik met plezier doen.

DANK!!

Luceline van Koppen

Luceline van Koppen

Directeur en eigenaar Dierenpension- en Hondenschool Pijnacker

Ik volgde meerdere trainingen, de Masterclass en een coachingstraject bij Tilly. Zij is mijn steun en toeverlaat. Als ze me coacht voel ik me net zo krachtig als haar worden. Ze helpt me de juiste stappen te nemen. Doelen te zetten en na te komen. Zo positief hoe zij in het leven staat. Ze is mijn grote voorbeeld. Een echte powervrouw. Altijd behulpzaam en meedenkend. Ze weet je altijd weer te motiveren en de positieve kanten te zien. Ik ben heel blij met Tilly: lief, luisterend oor, redder in nood en ga zo nog maar ff door.

Roberto Elan

Roberto Elan

Fearless Living Expert, Founder F.B.A.

Enkele jaren geleden nam Tilly deel aan mijn Mastermind voor gedreven ondernemers die een krachtige impact wilden maken met hun business. Ik heb haar zichzelf zien ontwikkelen van een gedreven ondernemer op zoek naar de juiste manier om van waarde te zijn voor haar omgeving tot een expert op het gebied van anderen in hun kracht zetten en hen te inspireren tot het creëren van hun beste leven. Met COOZAH! heeft ze een uniek coaching platform ontwikkeld waarmee zij hèt verschil maakt voor haar doelgroep. Ik beveel haar dan ook van harte aan als mens en professional bij een ieder die meer uit zichzelf wil halen.

Praktisch

 • 5 bijeenkomsten – van 1 dagdeel (13.00 – 17.00 uur)
 • kleine groep (max 6 deelnemers)
 • locatie in de buurt van Rotterdam
 • besloten Facebook groep
 • intakegesprek is onderdeel van aanname procedure
 • Start april 2019 – duur 3 maanden

Omdat het hier een pilot groep betreft, betaal je geen € 1.500,– voor deze Mastermind, maar:

€ 749,– 

Meer informatie Mastermind

Ben jij klaar voor een volgende stap, wil jij je leven gaan leven zoals het voor jou bedoeld is? Meld je dan nu aan voor een kennismakingsgesprek. Misschien ben jij straks wel onderdeel van deze geweldige Mastermind. We starten in april!