Over mij

 

Wat ik zelf de afgelopen jaren heb mogen ontdekken is dat we als mens gewend zijn in onze ‘comfortzone’ te bijven waardoor we onszelf ‘klein’ houden. Er zijn overtuigingen uit het verleden die er voor zorgen dat we blijven doen wat we al jaren doen, zonder risico, zonder er echt blij van te worden.

Wie ik ben? Mijn naam is Tilly van der Knaap en er is niet veel ‘standaard’ aan mij en dat is ok.
Ooit was ik een meisje, wat zich heel verlegen voelde –wat huilend in de auto zat naar huis vanuit mijn werk omdat het niet meer ging, omdat de manier waarop mensen met elkaar omgingen absoluut niet matchte met mijn eigen normen en waarden. En na een lange periode van continu aanpassen aan de situatie (die natuurlijk niet veranderde) was het opeens genoeg en koos ik voor mijzelf, na 22 jaar werkzaam te zijn bij een multinational, koos ik voor het ondernemerschap, ik sprong letterlijk in het diepe met de volle overtuiging dat hoe onzeker de toekomst dan ook was, het alleen maar beter kon worden…

En zo werd ik dus ondernemer en het ging eigenlijk best heel erg goed. Maar toch…. zo bleek na een tijdje, kriebelde er nog iets.

En dan nu: wat is er veel veranderd en toch ook weer niet. Belangrijkste resultaat van bovengenoemde periode is dat ik vol dankbaarheid kan zeggen dat ik ben. Ik weet wat ik mag doen, waar ik blij van wordt en zo creëerde ik COOZAH! Om mensen te inspireren, enthousiasmeren én activeren ook de beste versie van zichzelf te worden en te blijven. Maar ook om mijzelf zo te blijven voelen, door het mijn hoogste prioriteit te maken. Ik geloof dat wij het verschil kunnen maken, door een voorbeeld te zijn voor onze kinderen. En voor mijn klanten: als ik doe waar ik blij van wordt en waar ik goed in ben, dan ben ik ook voor jou de allerbeste om mee samen te werken.

 

Ik had het wel naar mijn zin maar vroeg mij altijd af ‘wat is nou daadwerkelijk de reden dat ik hier op aarde ben’ – ik deed mijn werk wel met plezier maar het voelde niet als ‘mijn levensmissie’. Maar wat dat dan wel was, wist ik toen nog niet.

Ik had het geluk dat er mensen op mijn pad kwamen die precies de juiste vragen stelden. Ik ben mij meer gaan verdiepen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ik volgde diverse opleidingen en trainingen, las (en lees) alles wat er te lezen was, ging op zoek naar video’s, audio’s alle informatie die ik maar kon vinden. Ik volgde zeer waardevolle en lifechanging Masterminds én een zeer intensief coach-traject bij de allerbeste coach die ik mijzelf kon veroorloven, ik wilde namelijk niet ‘even een ander kapsel’ ik wilde volledige transformatie. Ik nam een BESLUIT – koos voor COMMITMENT – wat neerkomt op ALLES doen wat nodig is om een nieuwe staat van zijn te bereiken….  De allerbeste versie van mijzelf te worden.

 

In een gesprek met Tilly zijn er veel inzichten bij mij naar boven gekomen. Door haar sterk invoelende vermogen kwam zij gauw tot de kern. Ze maakt een krachtige vertaalslag naar hoe ik het graag wil hebben in mijn leven. Waar ik voor sta en wat ik te doen heb hier op aarde. Ik schoot tijdens het gesprek regelmatig in blokkades en stroomde even niet, maar doordat zij er rust in bracht en het even liet gaan…. ging het weer stromen en konden er woorden aangegeven worden. Zo blij mee!!!!!

Haar enthousiasme werkt enorm stimulerend en gaf mij na het gesprek veel focus.

Claudia

Ben heel blij dat ik bij Tilly een aantal coachingssessies heb mogen doen.

Tilly kan goed luisteren en “leest” tussen de regels door, hierdoor stelt ze de juiste kritische vragen op het juiste moment, hiermee dringt ze dan ook snel tot de kern door. Haar kracht en enthousiasme zijn aanstekelijk, waardoor ook ik weer enorm enthousiast en gemotiveerd werd. Door de sessies die ik met haar heb gehad, heb ik weer de nodige stappen kunnen zette in mijn eigen ondernemerschap en ben ik weer back on track.

Ben haar enorm dankbaar, ze werkt vanuit haar hart, ze is duidelijk, integer en heel motiverend. Voor mij een bijzondere vrouw.

Annette

Boek een COOZAH! powercall

Ben jij klaar voor COOZAH! power? Wil jij je leven gaan leven zoals het voor jou bedoeld is? Laat hieronder je gegevens achter en boek jouw COOZAH! powercall.

De eerste 30 minuten krijg je van mij!

    Ja, dit moet tegenwoordig

    Algemene Voorwaarden
    Privacy Policy

    Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de privacy-policy en dat je wordt toegevoegd aan de COOZAH! mailinglijst waardoor je relevante e-mails van mij zult ontvangen.