Mensen die mij wat vaker écht meemaken, zien het regelmatig gebeuren, een hand op mijn voorhoofd. Wist je dat dit niet zonder reden is? Het is de meest eenvoudige vorm van Stress Release. Niet voor niets dat je mensen bij een lastige klus op hun voorhoofd ziet ‘hangen’.

Ik gebruik het in mijn dagelijkse leven, samen met nog veel meer ‘handigheidjes’ uit de Kinesiologie.
Reden voor mijn trainer Simone Bos van Vibrants Coaching en Training om mij te vragen hier wat meer over te delen en dat ga ik dus doen.

Op 9 november a.s. om 16.00 uur in de studio van Vibrants (Zeppelinstraat 3 – Berkel en Rodenrijs). Laat even weten of je komt!

Leven op mijn voorwaarden

Hoe ik van uitgeput, overprikkeld en moe gestreden in mijn baan veranderde naar een leven op mijn eigen blije-en-energieke voorwaarden. Alles is energie, alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden, als je dát begrijpt, dan begrijp je ook dat er zoveel meer mogelijk is. Sta jij er wel eens bij stil hoeveel invloed jij hebt op wat er gebeurt in je leven?

Graag neem ik jullie mee op mijn reis en deel hoe mijn leven is veranderd sinds, o.a. kinesiologie op mijn pad kwam. Daarnaast geef ik een aantal praktische, direct toepasbare tips voor in jouw eigen leven.

Ben je erbij?