Wist je dat tekenen een geweldige manier is om je linker- en rechterbrein te laten samenwerken? 🤝 Als ondernemer is dit een vaardigheid die je zeker wilt ontwikkelen. Hier is waarom:

🧠 Het linkerbrein staat voor logica, analyse en rationaliteit. Het helpt je bij het maken van strategische beslissingen en het beheren van financiën.

🎨 Het rechterbrein is creatief, intuïtief en visueel. Het stelt je in staat om innovatieve ideeën te genereren en emotionele intelligentie op te bouwen.

📝Wanneer je tijdens meetings niet alleen maar schrijft maar er een beeldverhaal van maakt, dan zet je beide hersenhelften aan. Daarnaast zal je zien dat de beeldverhalen langer blijven hangen én heel fijn werken als naslagwerk. Ik heb inmiddels 2 dikke boeken vol met woorden, zinnen en verhalen die me steeds opnieuw terugbrengen naar een meeting of event en me mooie inzichten geven.

En nee, dit is geen oproep om je een tekenprogramma te verkopen (ik vertel je gerust waar ik het leerde 😁 – maar wel een oproep om dingen anders te (durven) doen, om anders te kijken en op die manier een ander resultaat te krijgen.

Probeer het maar. Pak je potloden of stiften en laat je creatieve stroom vloeien! 🖌️💡 Waar zou jij tekenen kunnen inzetten in je business? Deel je ervaringen hieronder!