WAT DOE JIJ?
Deze week is het week van de werkstress, niet om het te krijgen maar om het te voorkomen.

Een onderwerp wat mij zeer na aan het hart ligt omdat ik zelf heb ervaren hoe naar het is als je zoveel van jezelf hebt geeist dat je geen idee meer hebt wie je bent, waar je blij van wordt, wat je zou moeten doen. Uitgeblust – verdrietig en afgestompt, zo voelde het voor mij. Terwijl ik zó mn best deed om het goed te doen. Het is de reden waarom ik met SiteforSites startte en COOZAH! omdat ik oprecht geloof dat als mensen zouden doen waar ze blij van worden, de wereld er nog veel mooier uit zou zien.

Geen zweverige shit of zo, gewoon hele concrete verdienmodellen die bij je passen, toffe producten en diensten waarvoor je in de ochtend je bed uitspringt!

Enorm dankbaar dat ik jaren geleden de veiligheid van een vaste baan (bomvol werkstress) achter mij liet en koos voor het ondernemerschap. En ja, ook ik moet wel eens zoeken, bijschaven, aanpassen én hulp vragen, ik hoef het niet alleen te doen!

Ik merk de behoefte aan het samen sparren, groeien en ondernemen ook bij andere ondernemers. Krijg vaak vragen over ‘hoe ik dat doe’ daarom is er vanaf volgende week een nieuw stappenplan. Fluitend OnLine, waarin ik je stap voor stap leer je OnLine zichtbaarheid te optimaliseren. Zodat je naast een toffe ondernemer óók OnLine kunt groeien. Doe je mee? Meer info en aanmelden via link in bio. Er zijn nog 44 dagen dit jaar, ga er wat mee dóen!