Edelstenen en meditatie

Als je mij volgt op Instagram en Facebook, dan ken je waarschijnlijk mijn stories waarin ik regelmatig vertel over meditatie en hoe belangrijk dat voor mij is. Ook edelstenen zijn hierbij van toegevoegde waarde. Je kunt vanzelfsprekend prima mediteren zónder steen maar ikzelf heb hele fijne ervaringen met onder andere deze prachtige Sodaliet.

Op het internet is heel veel informatie te vinden over de trillingen van edelstenen en waarom ze je kunnen ondersteunen. Zo zijn er edelstenen die je helpen te aarden maar ook om een betere verbinding met je innerlijke zelf te bevorderen. Stenen kunnen ook in combinatie met etherische oliën worden gebruikt om meditatie te verdiepen etc.etc.

Er is een enorme diversiteit aan edelstenen verkrijgbaar met evenzovele doelen. Voor mij is de trilling van stenen heel bijzonder, ik leef niet meer zonder. Ik weet dat iedereen deze trilling ervaart op zijn eigen manier – en dat is natuurlijk prima.

Ik ben benieuwd of jij mediteert en waarom, gebruik je hierbij ook edelstenen ?

#edelstenen #sodaliet #rituals #meditatie #takingcareofme #becomethebestversionofme #powerwoman #sharingmylessons #coach #businesswoman #zen #eiawofm #COOZAH