Ik had alles, maar toch…

Om mij heen zie ik zoveel mensen vastzitten in ‘het systeem’ ze zijn ‘wel ok’ maar weten diep van binnen dat ze zoveel meer zijn, zoveel meer kunnen, maar blijven ‘hangen’ in een zogenaamde zekerheid – dat het goed is, dat ze ‘tevreden moeten zijn met wat ze hebben’. Ik heb ook lang in die zekerheid geleefd, maar ik ging er langzaam aan onderdoor. Ik sliep steeds slechter, kreeg lichamelijke klachten en voelde me vaak down. Nu weet ik dat dat niet zomaar was: ik werd letterlijk ‘gedwongen’ een andere weg op te gaan, ondanks onzekerheden, ondanks allerlei bezwaren (die overigens met name afkomstig waren van mensen in mijn omgeving: het was vooral HUN angst!). Het moest anders!

En hoewel ik weet dat ik niet altijd de juiste route neem en dat ik soms fouten maak, ik weet ook dat het goed is: ik leer van mijn fouten, luister naar de juiste mensen en ik lééf- steeds op weg om de allerbeste versie van mijzelf te zijn.
Wat is dat dan die allerbeste versie en wat is COOZAH! vroeg iemand mij laatst. Het is: mensen inspireren, enthousiasmeren én activeren om te durven en kunnen ZIJN. Je ogen dicht doen en durven voelen en DOEN wat goed voelt op dat moment. En als dat is: dansen in de kamer: DANS, springen op een trampoline SPRING, wandelen in het bos: WANDEL. Maar doe wat goed voelt voor JOU (niet voor een ander maar voor jou!) weet wie je bent en weet waar je naartoe gaat. Wees jezelf en zet iedere dag stappen richting jouw doel. Heel veel kleine stapjes zijn na een jaar enorme sprongen!

Maar G A! Blijf niet stilstaan en toekijken hoe anderen het doen. Je hebt alle wijsheid in jezelf, ga het doen, hoe spannend het soms ook is, G A!

Niemand hoeft het te doen zoals ik het heb gedaan, maak je eigen keuzes! Maar weet dat ik weet hoe het voelt om ‘vast’ te zitten en het eigenlijk helemaal niet weten, maar bovenal weet ik hoe het is om NIET de moeder te zijn die ik had KUNNEN zijn voor mijn kids omdat ik zo vast zat in de zoektocht naar mijzelf.

Ook al ben je zelf ‘wel OK’ wees je bewust van het voorbeeld wat je bent voor je kids.
Ben jij wie en waar je wilt zijn?

#transformatie #kies #moeder #besteversie #coach #impact #powerwoman #eiawofm #COOZAH