Creating happy people

Leef je leven,

Vol liefde

Met lef

Volledig

Gelukkig

Zoals het leven bedoeld is…

 

Ontdek de kracht van jouw gedachten

en voel je krachtig en zeker van jezelf.

in 5 weken kan jij leren hoe je d.m.v. jouw manier van denken sneller bereikt wat je wilt!

De inschrijving voor deze training is gesloten

Voormalig cursist vertelt:

Hallo lieve Tilly,

Dank voor de gesprekken die we hebben gevoerd. Dank voor al jouw positiviteit: ik sta veel beter in het leven: ik kan weer stormen doorstaan en problemen het hoofd bieden, het zijn nu uitdagingen. Dank voor de cursus, kwam op het juiste moment. Ik denk nu veel meer in oplossingen en aanpakken en verschuil me niet meer achter excuses!

Dank voor COOZAH!, het is een eyeopener naar jezelf. Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik een stevige, positieve meid, een vrouw die er zijn mag! Trots op en blij met mijzelf!

COOZAH!

Dikke kus,

Sandra

Soms weet je het even niet

Voel je je onzeker of niet begrepen, heb je wellicht het idee dat je stilstaat of dat je heel erg veel moeite moet doen om dingen voor elkaar te krijgen?

Helpt het als ik je zeg dat ik weet hoe het voelt, dat ik dezelfde bezwaren had? Dat ik al moe werd bij de gedachte aan ‘nog meer aapjes op mijn schouder’? Toch heb ik de stap gezet en ben mij gaan verdiepen in de kracht van onze gedachten. Ik heb vele uren audio’s geluisterd, video’s bekeken (en nogmaals bekeken), boeken gelezen en gesproken met mensen in mijn omgeving, bekenden, onbekenden, uit mijn comfortzone, brutaal en eerlijk het gesprek aangegaan, en daar heb ik ZOVEEL van geleerd.

Dat wat ik heb mogen leren, heb ik vervolgens omgezet in acties, in het anders denken, het anders omgaan met mijn gedachten, het heeft mij als persoon zelfverzekerder en krachtiger gemaakt. En ook nog eens prettig in de omgang ;-).

En weet je: jij kan dat ook! Als je gaat geloven, gaat staan voor wie je bent, met al je imperfecties, als je leert anderen te zien en te begrijpen. Als je in je kracht gaat staan, durft te gaan staan, volledig! Als je ‘alleen nog maar’ hoeft te zijn…. Dan ben je sterk, krachtig en kan je doen waarvoor je hier op aarde bent, creëren, LEVEN, vol liefde en lef, volledig en gelukkig!

Ontdek De Kracht Van Jouw Gedachten en leer in 5 weken hoe je door anders te denken, krachtiger en zelfverzekerd in het leven zult staan.

Voormalig cursist vertelt:

COOZAH!, dus Tilly, heeft op een rijtje gezet wat ik eigenlijk al heel lang weet. Zij heeft het zetje gegeven er naar te gaan leven en het te implementeren om zo te bereiken wat ik het liefst wil. Voluit leven met de focus op wat ik wil bereiken of dit nu zakelijk is of voor mijn persoontje. Dat maakt niet uit, want dat is 1. Niet dat nu alles direct is veranderd……………..er is nog heel veel werk aan de winkel. En dat ga ik met plezier doen.

DANK!!

Nel

De kracht van jouw denken

Er ging echt een wereld voor mij open toen ik erachter kwam hoe de manier waarop wij denken van invloed is op wie we zijn, hoe we ons gedragen maar vooral ook wat we bereiken! Door het luisteren, lezen en implementeren van de vele tools op het gebied van ‘mijn denken’ veranderde ik, groeide ik als persoon.

Zo leerde ik dat je nooit groter zult kunnen groeien dan de grootte van jouw gedachten. Wil je dus groeien als persoon, dan zal je dus eerst je manier van denken moeten veranderen.

Is het zo eenvoudig?

Ja! Zo eenvoudig is het, en met een paar eenvoudige aanpassingen in jouw denken, kan je al een enorm verschil merken, al binnen een paar weken!

Hoe je denkt zal zich uiten in hoe jij je gedraagt, je gedrag en je houding zijn de spiegel van jouw gedachten!

Te mooi om waar te zijn

Heel graag deel ik met jou een aantal belangrijke tools die voor mij het verschil maakten, je kunt nu meedoen voor het actietarief van € 67,- (prijs excl. BTW) een echte no-brainer want je krijgt hiervoor:

De cursus, onderverdeeld in 5 lessen (iedere week een les).

Les 1: Geloof in jezelf, geloof dat je zult slagen!
Les 2: Excuus-ziekte
Les 3: Vertrouwen kun je leren
Les 4: Hoe groot ben jij?
Les 5: Je bent wie je denkt te zijn.

Inclusief gratis werkboek.

BONUS 1: Gratis lidmaatschap van de besloten Facebook groep waar je jouw ervaringen kunt delen met de andere cursisten en waar ik regelmatig LIVE te vinden ben voor support en de nodige extra power ;-).
BONUS 2: Gratis unieke infographic op 1 A4 welke je kunt uitprinten en/of op kunt slaan als handige reminder van de lessen

Op weg naar een betere versie van jezelf, op weg naar meer vrijheid en kracht door het veranderen van jouw denken.

Het klinkt bijna te mooi en te cryptisch om waar te zijn, toch daag ik je uit om mee te doen. We starten 17 september, zodat jij over een paar weken het verschil kunt maken!