Je bent zoveel sterker dan je denkt.
Iets wat ik heel vaak bij anderen zie, maar…. OOK BIJ MIJZELF!

Of ik wordt er op geattendeerd want wij mensen hebben soms de neiging om in oude patronen te gaan zitten, iets té kritisch te zijn naar onszelf. Terwijl we het zo enorm knap doen!

Dus lieve mensen om mij heen, dank voor de reminders, dank voor het teruggeven van wat ik zelf niet altijd zie en dank voor de liefde die ik van jullie ontvang. Ik ben inderdaad ook goed genoeg en zoveel sterker dan ik zelf denk… Mijn eigen authentieke zelf zijn is voor mij belangrijk. Ook op het Websummit werd hier nogmaals de nadruk opgelegd, dat het belangrijk is om een congruente boodschap te verspreiden, zorgen dat je merk (jij dus) niet schizofreen overkomt.

Wie ben jij? Durf jij jezelf te zijn? kijk eens goed naar jezelf, zie jij wat ik ook zie?