Eind november was ik op werkvakantie in Curacao. Daar maakte mijn dochter Larissa deze prachtige foto. Daarmee is overigens ook direct die BIG smile uitgelegd, want het is de lach vol liefde naar mijn kind, een foto zonder filters, opschmuck etcetera, gewoon puur en echt, zoals ik het zo graag zie op social media (en ik wil eigenlijk niet teveel hierover uitwijden maar ik vind het enorm belangrijk dat we ons echte gezicht laten zien zodat de jeugd ook een echt voorbeeld heeft en niet een ge-photoshopte versie van de ‘oudere generatie’ met alle gevolgen van dien).

Over dat echt zijn: de afgelopen weken ben ik op social media wat volgers ‘verloren’. Misschien viel mijn reisje naar Curacao niet geheel in de smaak óf zo bedacht ik me: had ik een (groot) aantal volgers die mij helemaal niet zo goed kennen en daar ga ik dus iets aan doen. Ik moest mijzelf onlangs in 5 woorden beschrijven, dat was best een uitdaging maar dat is ok want ik houd wel van een uitdaging, het was ook wel een beetje irritant, en dat is ook goed want dat is voor mij een teken dat ik ‘daar nog iets te leren heb’. Anyway: ik deel ze hieronder met je:

  1. NERD – in de positieve zin, ik had als kind een commodore 64 en vond het geweldig om te leren programmeren. Informatica was mijn lievelingsvak en ik in 2000 startte ik met het bouwen van websites en in 2010 startte ik met mijn eigen bedrijf SiteforSites waar ik nog steeds met heel veel plezier in werk!
  2. NEW – ik houd van nieuwe ‘dingen’ (technieken, handige gadgets) vind ik geen bedreiging maar juist mega interessant en inspirerend!
  3. TONEELSPELER – dat is wat ik als kind wilde worden (naast moeder). Uiteindelijk ben ik dat niet direct geworden maar sta wel al sinds 2016 als entertainer / ladyspeaker op de finish bij Alpe d’HuZes (goede doelenactie KWF) en heb jarenlang amateurtoneel gespeeld én diverse malen met eigen cabaretvoorstelling op het podium gestaan
  4. MORE – ik voel mij echt onderdeel van een groter geheel, ik ben een spirituele vrouw en geloof in de kracht van edelstenen, etherische oliën en alles wat is
  5. LICHT – is enorm belangrijk voor mij- ik laad er van op, ik kan genieten van de zon op mijn huid en mooie muziek
  6. GEZIN – ik heb een prachtig gezin, 25 jaar getrouwd met Maurice, 2 prachtige kids en Kobus onze bijzondere Golden Doodle maakt ons gezin compleet
  7. BESTE VERSIE – ik geloof dat als iedereen zou doen waar hij/zij blij en gelukkig van wordt, de wereld er nog veel mooier uit zou zien. Ik noem dat de beste versie van jezelf zijn, mijzelf COOZAH! voelen heeft dan ook mijn allerhoogste prioriteit! Als ik mijzelf niet goed voel, kan ik minder goed mijn klanten van dienst zijn. Mijn beste versie heeft behoefte aan uitdagingen, trainen (min 3x per week samen met mijn PT Leroy) maar ook boeken lezen om nog meer over mijzelf te kunnen ontdekken en leren. Dit is waar ik behoefte aan heb, voor iedereen is dit anders en dat is prima!

Dit zijn de woorden die mij passen en omschrijven, deze lijst is echter niet in beton gegoten, ik geloof namelijk ook dat je als mens verandert naarmate je ouder (en wijzer 😉 wordt. En dat is oké, alles is oké. Zoals ik hierboven al schreef, ieder mens is anders en wat voor de een wel werkt, werkt voor de ander juist niet. Ik vind het fijn om mensen te inspireren, enthousiasmeren en activeren om de allerbeste versie van zichzelf te zijn en doe dat met veel plezier. Maar voel je niet verplicht, de eerste stap ligt altijd bij jou!

Iets meer dan 5 woorden ben ik iets vergeten? Let me know!