GROEI
Waar wil jij naar toe? 
Wordt je blij van de keuzes?
Twijfel je?
Even of heeeeel lang? 
In het laatste geval is het mijn inziens een no go.

Ga gewoon spelen en proberen. Maar ga het wel doen! Ik had een baan bij een multinational, een gezin, mijn eigen bedrijf en ik deed ook nog een aantal studies. Ik wilde namelijk iets veranderen. En als je weet wat je doel is, waarnaar je op weg bent, dan word je daar blij van.

Ga doen wat je altijd al wilde gaan doen, maak een plan en voer het uit, stapje voor stapje.

Ook al is je agenda nog zo vol, desnoods reserveer je 2 uur per week, maar DOE HET!
Ga doen wat je altijd al wilde gaan doen, maak een plan en voer het uit, stapje voor stapje.
Waarom ik dit zo graag wil?! Ik geloof dat als iedereen zou doen waar hij/zij blij van wordt – de wereld er nog veel mooier uit zou zien. En we het beste voorbeeld zijn voor onze kinderen. Dat zijn we niet als we blijven hangen in een baan- dat is schijnveiligheid en kost je uiteindelijk meer dan je denkt.
GA HET DOEN! Als geld er niet toe deed – wat zou jij dan nu doen?

? Larissa van der Knaap