Tja, ik gaf BIJNA alles, want ik adem nog ?

Maar daar is alles ook wel mee gezegd.

1 minuut bijkomen tussen alle oefeningen door. En dan weer verder.
Doorgaan waar anderen stoppen. Mezelf uitdagen, keer op keer, ik ben namelijk nooit ‘klaar’.

Overigens ben ik wel tevreden hoor, ik bedoel: ik vier mijn successen. Maar ik ga wel door. Ik ben trots op mijzelf maar ook dankbaar voor mijn trainer Leroy die met liefde het vuur aan mijn schenen legt. En dat is precies wat ik wil! Geen tuttige danspasjes- mits met 70 kilo aan gewichten.

Ik train omdat het mij sterker maakt, krachtiger, als persoon, als ondernemer.

Ik train omdat het mij sterker maakt, krachtiger, als persoon, als ondernemer. Maar ik ga er niet van uit dat dit ook jouw manier is. Ieder zijn ding. Echter wel geloof ik dat hoe meer je lichamelijk in balans bent, hoe meer in balans je geestelijk zult zijn en ja, daar kan sporten wel bij helpen. Ik weet waar ik over praat, want ik heb het letterlijk zelf ervaren. Ik was ruim 30 kilo zwaarder en het leven voelde zwaar en moeizaam. Mijn bedrijf liep goed maar alles was zo zwaar en ik was alleen maar moe en aan het werk.

En hoewel ik nog steeds veel werk, zorg ik veel beter voor mijzelf, train ik minimaal 3x per week, staat er een trampoline in mijn kantoor en eet ik lekker en gezond. Omdat dat voor mij goed voelt! Omdat het voor mij werkt. Maar ik begrijp dat het voor iedereen anders kan zijn.

Sowieso moet je zelf de keuze maken, ik ga niemand dwingen. Als de wens om te veranderen niet uit jezelf komt dan kan je op korte termijn ws leuke resultaten boeken maar houd je het niet lang vol.

Wil jij echt resultaat? Echt veranderen? Transformeren? De allerbeste versie van jezelf zijn? Laat mij je helpen! Boek jouw COOZAH! powercall, dan heb je mij 30 minuten helemaal voor jezelf alleen en mag je mij alles vragen/voorleggen.