…mogelijkheden, plannen, ideeën, als je durft te kiezen én te gaan doen.

Wat heb jij voor mooie ideeën waar je niets mee doet omdat:

  • ‘je niet weet waar je moet beginnen’ en/of
  • ‘niemand op jou zit te wachten’ of
  • ‘er al zoveel anderen zijn’ en ga zo maar door!

Weet je dat het allemaal EXCUSES zijn die je tegenhouden om niet te gaan doen wat je moet doen? Dat je eigenlijk gewoon bang bent dat het niet lukt en wat dan? Dat je bang bent dat mensen je uitlachen? Bang dat het ‘niet lukt’? Of misschien ben je juist wel bang dat het wél lukt en dat het ZO goed gaat dat je niet weet hoe daarmee om te gaan?

Ik gun jou het vertrouwen – in jezelf, jouw creativiteit, jouw grootsheid, jouw authentieke kracht, jouw zijn – niets meer en niets minder.

Wat is de eerste stap die jij gaat zetten om het verschil te maken in je leven?
Wat ga jij anders doen?

Ik ga in ieder geval weer even terug naar mijn basis – terug naar mijzelf want ik was daar echt even te ver van weg. En ik weet dat als ik daar weer ben, de weg voor mij openligt – een oceaan vol mogelijkheden – just for me…