Vrijheid

Het voelt zo vrij als je kan zijn wie je bent. Als het je niet uitmaakt wat een ander van je vindt. Jarenlang heb ik gedaan wat anderen van mij verwachten of wat ik dacht dat ze verwachten.
Mezelf aangepast aan het systeem, om er bij te horen, om gezien te worden.

Zo lang totdat ik niet meer wist wie ik zelf was en DOODMOE was van het doen wat niet goed voelde voor mijzelf.

En uiteindelijk ging het niet langer en koos ik voor mijzelf:

Ik ben gesprongen – in het diepe water, zonder garanties dat ik de golven zou trotseren – het maakte ook niet uit, doorgaan zoals het ging was geen optie.

Ik dacht alleen maar aan de VRIJHEID die het mij zou geven. 1,5 jaar heb ik nodig gehad om te herstellen van de ‘schade’ van het jarenlang niet luisteren naar mijn gevoel.
Vervolgens kon ik gaan bouwen, aan een nieuwe versie van mijzelf.

Ik ben letterlijk gaan creëren wie ik wilde zijn. En ik leerde nog iets essentieels: mezelf accepteren met al mijn imperfecties.

Ik hoor en zie niet alleen álles, ik wéét en voel ook nog eens veel meer. Voorheen raakte ik er van in de war, omdat er een incongruentie was met wat men zei en wat ik ‘hoorde’. Inmiddels weet ik hoe dat komt en kan ik er mee omgaan. Sterker nog, ik maak dankbaar gebruik van mijn mooie talenten om mensen te kunnen zien en horen.

Ik leerde ook veel over mindset en over hoe je gedachten kunnen bepalen hoe jij je voelt en dat gaf mij zoveel vrijheid en vertrouwen! Omdat ik anderen ook dit gevoel van vrijheid en ‘thuiskomen’ gun, vertel ik as woensdag 12 september hoe je je leven kunt veranderen door alleen maar anders te gaan denken.

Wil jij dat ook? Meld je dan snel aan voor mijn webinar: https://coozah.webinargeek.com/onzeker-dit-werkt

Ik verloot onder 1 van de deelnemers mijn COOZAH! carddeck!