Krachtig is 1 van de woorden waarmee mijn volgers op social media mij omschreven en het woord wat mensen vaak gebruiken voor het gevoel wat ik hen geef als ik met ze spreek.

Zelf voel ik me niet altijd krachtig – ik ben (ook!) wel eens zoekende. Er is echter wel iets wat mij onderscheid van de meeste ondernemers en coaches. Ik zeg niet alleen wat ik doe: ik DOE het ook echt. Ik leef mijn missie!

Ik KEN de struggles en de issues van mijn klanten omdat ik zelf stond waar zij nu staan.

Ik leefde jaren een ‘oké leven’ had geen klagen maar toch bleef het knagen… Het is mijn eigen besluit geweest om een einde te maken aan het leven in middelmatigheid, aan ‘go with the flow’ (moeiteloosheid mag maar niet als het een excuus is om in je comfortzone te blijven!). Ik wilde niet langer op halve kracht leven. Ik wilde voluit – soms tegen alle richtingen in. Soms lukte het niet, dan leerde ik. Soms wist ik het niet, dan wachtte ik even, keek om me heen, maar ik ging vervolgens wel door.

Ook nu ga ik weer door. Ik was echt even zoekende – is dit wat ik wil?
Ik kreeg een NEE als antwoord. Het afgelopen half jaar heb ik heel veel mensen geholpen, maar te vaak ging het ten koste van mijn eigen energie, mijn ruimte, mijn tijd en die van de mensen om mij heen.

Dat doe ik dus niet meer. Ik ben er niet voor iedereen. Ik ben er voor mensen die ECHT willen veranderen. Die IMPACT willen hebben, VOLUIT willen leven, niet omdat dat wel aardig klinkt of omdat ze ‘even overal klaar mee zijn’ maar omdat ze VOELEN, ZIEN en/of WETEN dat ze hier voor iets veel groters zijn, dat ze de wereld iets te brengen hebben.

En nee, dat is niet gemakkelijk en ja, dat is rete-spannend!! Maar hé, niemand zegt dat het moet, alleen jijzelf kunt besluiten dat je anders wilt, dat het anders moet.

Herken jij jezelf in bovenstaande? Wat zou jij graag willen? En wat ga je DIT JAAR nog doen?! Laat het mij weten en boek een gratis COOZAH! powercall, ik denk heel graag met je mee.