Jarenlang durfde ik niet zomaar op de foto – zo onprettig voelde het. En als ik er op stond dan was het zeker niet zo zelfverzekerd.

Inmiddels doet het me niet zo veel meer en post ik in het moment. Ook wel eens zonder make-up – net wakker, tijdens het sporten etcetera. Het heeft te maken met het mijzelf goed genoeg vinden. Met al mijn imperfecties. In mijn stories op Instagram wil ik vooral laten zien dat je mag ZIJN – zonder filters en mooi-maak-appjes te gebruiken.

Desondanks zijn er nog wel eens situaties waar ik mezelf onprettig voel. Bijvoorbeeld in een jurk met blote armen. Ik had een fotoshoot en het voelde eigenlijk ‘te bloot’. Echter aangezien het zonder jasje beter stond (aldus de kenners) ben ik uiteindelijk over mijn gêne heengestapt en heb geposeerd in een jurk met blote armen. Het is heel belangrijk om naar je gevoel te luisteren, het zal je behoeden voor ‘gevaar’ en ‘als iets niet klopt’ – echter het kan je ook klein houden waardoor je kiest voor zekerheid en veiligheid en vervolgens zal het jouw groei in de weg staan.

Hoe zit dat bij jou? Durf uit je comfortzone te stappen?

Heb vertrouwen, ga rechtop staan, borst vooruit en glimlach, je zult zien dat alleen die houding je al beter doet voelen!
Ben jij wel eens onzeker en zo ja, wat doe je dan?

#onzekerheid #fotoshoot #becomethebestversionofyourself #vertrouwen #trust #pakjepodium #geloofinjezelf #imperfecties #selflove #powerwoman #coach #eiawofm #COOZAH!